rawatan dan sihat tanpa ubat dengan minyak kelapa dara

Blog Info Kesihatan | Blog Info Terkini



Custom Search




06 August 2018

Atasi simtom Tiroid, Sebelit, Kulit Kering & Cepat Letih


"Saya dah risau bila disahkan mengalami masalah tiroid lepas lahirkan anak sulung."

Ini cerita Puan Hamimah. Yang telah 14 tahun mengalami masalah Tiroid.

Selain itu beliau juga sering mengalami sembelit, rambut kering dan cepat merasa letih apabila melakukan tugas sehariannya.


Stres dia. Sebab masalah ini mengganggu tugasnya setiap hari dan terpaksa ulang-alik untuk menjalani pemeriksaan kesihatan dari masa kesemasa.
.
Tapi tu dulu. Sekarang dah lain!

Satu hari tu masa Puan Hamimah terbaca di FB, dia ternampak cara bagaimana nak atasi masalah tiroid selepas membaca banyak testimoni didalam web BioVCO.

Dia pun rasa macam nak cuba dan buat order buat kali pertama.

"Eh ada perubahan. Lepas amalkan secara Kosisten."

Gembira betul Puan Hamimah, Sebab bengkak pada lehernya dah mulai susut, masalah sembelit beransur pulih, rambut dah tak kering macam dulu dan yang paling mengembirakan, beliau dah tak penat walaupun terpaksa berulang turun naik tangga.

"Kalau dah ada perubahan, bermakna ia serasi dan berkesan!"
.
Sekarang Puan Hamimah terus amalkan BioVCO. Seperti yang disyorkan.

Diperingkat awal dulu beliau minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam, selepas habis 4 botol beliau amal minum 2 sudu sehari dan akan terus mengamalkan hingga masalah tiroid yang beliau alami benar-benar pulih sepenuhnya.

Takut masalah tiroid tu berulang balik.
.
Anda ada masalah seperti yang Puan Hamimah hadapi?
Nak mengatasi masalah tiroid tanpa kesan sampingan?
.
Klik link di bawah untuk whatsapp:

0 comments:



Custom Search



rawatan dan sihat tanpa ubat